Östgota Sädes Brännvin
Blev lanceret i 1864 af krovært og spiritusproducent Erik Rhenberg under navnet Rhenbergs Sädes Brännvin. Produktionen fandt sted i Söderköping og det var kun Erik Rhenberg der kendte opskriften, og havde ikke skrevet den ned, så opskriften forsvandt da han døde. Men drikken blev ved med at blive solgt, da der var et meget stort lager af den. Men da lageret blev mindre og mindre, så forsvandt det fra hylderne. Derefter satte de sig for at forsøge at genskabe krydderierne og det lykkes efter fem års test. Derefter blev brændevinen genlanceret under navnet "Östgota Sädes Brännvin" i stedet for Rhenbergs Sädes brännvin, dette skete måske i 1959. Billede til venstre er af den originale Rhenbergs Östgota Sädes Brännvin flaske. |
|
Vol. 50 cl. Alc. 40%
Minimum salg 1 flaske 1 kasse = 12 flasker |
Östgota Sädes Brännvin & mad; velgenet til de fleste sild, Janssons fristelse, syltet laks og røget eller grillet kød og sushi. Også fantastisk at nyde som den er.
Serveringstemperatur: serveres afkølet
Smag & Fremstillet minder om en vellagret whisky, når bygmaltens spiritus destilleres på en whiskypande og opbevares i en whiskytønde eller egetræsfad og har fantastisk aroma med strejf af honning, halm og rosiner, ren smag med lidt sødme.
Snaps er alkohol og skal nydes med måde.
Alkohol og kørsel passer ikke sammen.