Aalborg Jubilæum Akvavit
I anledning af hvad som helst, når som helst. kom på markedet i 1946 som en festlig markering af 100 året for lanceringen af Aalborg Taffel Akvavitk, der af navnet. Men den er også skabt til hyldest til Isidor Henius, den mest betydningsfulde person for udviklingen af den danske akvavittradition.
|
Vol. 70 cl. Alc. 40%
Minimum salg 1 flaske 1 kasse = 6 flasker |
Aalborg Jubilæum Akvavit & mad; passer fint til fisk og svinekød og går fint til retter med karry og mad fra det asiatiske køkken. Og ikke mindst er den som skabt til et stykke med karrysild.
Serveringstemperatur: fra 7 til 21 grader
Smag & Fremstillet den er en gylden luksus akvavit fremstillet på destillat af krondild og korinaderfrø og afrundet med ekstrakt af amerikansk hvideg. Modsat de fleste andre akvavitter er den helt uden kommenfrø. Det giver den en elegant, balanceret smag med krondild og koriander som de bærende kræfter, men med fine bidrag fra stjerneanis, citrus og karamel i de lidt mindre roller.
Snaps er alkohol og skal nydes med måde.
Alkohol og kørsel passer ikke sammen.