Marinerede Sild
Marinerede sild kendes helt fra middelalderen (ca 1100-tallet), efter de blev fanget og blev de renset hvor gæller, hoved og indvolde blev fjernet. derefter filereres og lægges i lage (eddike, salt, sukker, peberkorn, løg, laurbærblade) og modner, hvorefter de er klar til videre forarbejdning.
Opbevares køligt mellem 3-8 grader.
Holdbarhed: Uåbnet 2 måneder, åbnet up til 15 dage.
Bestil. nr. | Vægt br./net. | Pris |
2001 | 2.0 / 1.2 kg | ? baht |
Marinerede Sild kan KUN købes i spand af 2 kg.
(Vægt br.=brutto=marinade og sild / net.=netto=kun sild)
Specifikationer:
Ingrediensliste: 55% eddikemodnede Sild (92% sild (Clupea harengus), salt, eddike), sukker, vand, løg, salt, krydderier, naturlig aroma (allehånde, nellike), surhedsregulerende midler (E296, E330)
Næringsindhold | |
Energi | 1116 kj (267 kcal) |
Fedt | 15 gram |
Mættet fedt | 4.0 gram |
Kulhydrat | 22 gram |
Sukkerarter | 21 gram |
Protein | 11 gram |
Salt | 2.4 gram |