Anthon Berg "Marcipanbrød"
Anthon Berg "Marcipanbrød" har en lang historie bag sig, som startede helt tilbage i 1884 og 1886 tog der lidt mere fart og 1898 startede produktionen i en større skala. I 2016 begyndte en ny historie for Anthon Bergs "Marcipanbrød" og den blev flydende og har den oprodelige smag af marcipan og ligger blid i munden, en absolut lækkerbisken.
![]() |
|
Vol. 70 cl. Alc. 17%
Minimum salg 1 flaske 1 kasse = 6 flasker |
Anthon Berg & mad; går godt til desserter og til eller i kaffen efter middagen
Serveringstemperatur: serveres afkølet og må ikke fryses.
Smag & Fremstillet har en velsmagende kombination af marcipan, mørk chokolade og ægte rom fra Jamaica, samles smagsoplevelsen til en ny klassiker infrnfor flødelikør. Nydes enten On-The-Rocks eller som et ekstra boost i kaffen.
Snaps er alkohol og skal nydes med måde.
Alkohol og kørsel passer ikke sammen.