Aalborg Taffel Akvavit
Den er det tætteste, du kommer på en Dansk nationalsnaps eller akvavitterns ukronede konge. Danskerne har giver den kælenavnet "Rød Aalborg", formendtlig pga af etiketten var rød & hvid. Mens dens rigtige navn fik den allerede i 1846, da den blev lanceret af brændevins-pioneren Isidor Henius. Manden der bragte den danske snapseproduktion op på et kvalitetsniveau vi kender idag. Siden 1846 hvor den blev sat på frokostbordet, og der har den holdt sig siden. I blandt generationen født før 1960erne, var det normalt at tage sig et lille glas hver morgen, da det holdt både forkølelse og blodcikulationen igang.
|
Vol. 70 cl. Alc. 45%
Minimum salg 1 flaske 1 kasse = 6 flasker |
Aalborg Taffel Akvavit & mad; .Den passeer perfekt til et stykke med marineret sild serveret med løgringe. Og der er garanti for succes, hvis den serveres til et stykke med spegepølse eller flæskesteg med surt.
Serveringstemperatur: fra -18 til 7 grader
Smag & Fremstillet ren og karakterfuld, er arketypen på en original krystalklar, dansk akvavit. Den har en tydelig smag af kommenfrø, men lukker man øjene, kan man ane en diskret eftersmag afappelsin.
Snaps er alkohol og skal nydes med måde.
Alkohol og kørsel passer ikke sammen.