Aalborg Porse Akvavit
Selvfølgelig kan du spise ost uden. Men det bliver også derefter. Blev lanceret i 1965 og udspringer af dansk kryddersnapse tradition. Den er lavet på ekstrakt af porse fra Lille Vildmose og smagt til med sherry og rosmarindetillat.
|
Vol. 70 cl. Alc. 40%
Minimum salg 1 flaske 1 kasse = 6 flasker |
Aalborg Dild Akvavit & mad; er det perfekte match til al slags ost. Nyder man den f.eks. til et stykke med gammel os (Skipper skræk), sky og løg eller st stykke med blåskimmelost, kan man hre englene synge.
Serveringstemperatur: fra 7 til 21 grader
Smag & Fremstillet krydret og aromatisk, smagens bæres af den urteagtige, friske porse men suppleres af anstr'g af rosmarin. Kan man desuden ane diskrete undertoner af karamel og honning i eftersmagen, er smagsløgene i fineste form.
Snaps er alkohol og skal nydes med måde.
Alkohol og kørsel passer ikke sammen.