Marinerede Sild

Marinerede sild kendes helt fra middelalderen (ca 1100-tallet), efter de blev fanget og blev de renset hvor gæller, hoved og indvolde blev fjernet. derefter filereres og lægges i lage (eddike, salt, sukker, peberkorn, løg, laurbærblade) og modner, hvorefter de er klar til videre forarbejdning. 

Opbevares køligt mellem 3-8 grader.

Holdbarhed: Uåbnet 2 måneder, åbnet up til 15 dage.

Bestil. nr. Vægt br./net. Pris
2001 2.0 / 1.2 kg ? baht

Marinerede Sild kan KUN købes i spand af 2 kg.

(Vægt br.=brutto=marinade og sild / net.=netto=kun sild) 

Specifikationer:

Ingrediensliste: 55% eddikemodnede Sild (92% sild (Clupea harengus), salt, eddike), sukker, vand, løg, salt, krydderier, naturlig aroma (allehånde, nellike), surhedsregulerende midler (E296, E330)

Næringsindhold  
Energi 1116 kj (267 kcal)
Fedt 15 gram
Mættet fedt 4.0 gram
Kulhydrat 22 gram
Sukkerarter 21 gram
Protein 11 gram
Salt 2.4 gram