Krydder Sild
Hvor stammer krydder sild fra ? Dette er der sikkert mange som vil sige at det er fra min famile og det er den rigtige smag. Men den krydder sild som fåes i dag startede omkring 1910 og har været på de danske frokostborde lige siden. En smagfuld sild med masser af krydderier giver silden en god smag, en herlig duft samt en smukfarve.
Opbevares køligt mellem 3-8 grader.
Holdbarhed: Uåbnet 2 måneder, åbnet up til 15 dage.
Bestil. nr. | Vægt br./net. | Pris |
2002 | 2.0 / 1.2 kg | ? baht |
Krydder Sild kan KUN købes i spand af 2 kg.
(Vægt br.=brutto=marinade og sild / net.=netto=kun sild)
Specifikationer:
Ingrediensliste: 55% Krydder Sild (83% sild (Clupea harengus), salt, sukker, krydderi), sukker, vand, brun farin (sukker rørsukkersirup), løg, eddike, krydderier, naturlig aroma (rosmarin, røddt sandeltræ), konservingsmidler (E202, E211)
Næringsindhold | |
Energi | 1000 kj (240 kcal) |
Fedt | 14 gram |
Mættet fedt | 3.8 gram |
Kulhydrat | 18 gram |
Sukkerarter | 14 gram |
Protein | 13 gram |
Salt | 4.8 gram |